Modafin

Modafin

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 569
Tillgänglighet: I lager
Paket: 200 mg 30 piller
La sustancia: Modafinil
79.96€

Allmän information om Modafin i Sverige

Modafin (Modafinil) av Alpha-Pharma används för att främja vakenhet hos patienter med överdriven sömnighet i samband med narkolepsi, sömnapné (förutom behandling av underliggande hinder) och skiftarbete sömnstörningar. Narkolepsi är en kronisk sjukdom i hjärnan och ryggmärgen som kännetecknas oftast av en återkommande, okontrollerbar lust att sova. Skiftarbete sömnstörningar är ett tillstånd där den normala rytmen av sömn störs, ofta som ett resultat av att arbeta på natten. Sömnapné är ett tillstånd där sömn är ständigt avbruten på natten på grund av pauser i andningen eller ytlig andning oftast på grund av obstruktion i de övre luftvägarna.

 

Modafin dosering:

Den rekommenderade dosen i Sverige är 200 mg en gång dagligen för att inte överstiga 400 mg. Modafin bör förvaltas på morgonen för att behandla narkolepsi eller obstruktiv sömnapné, och en timme innan arbetet i de med skiftarbete sjukdom. Den kan tas med eller utan mat. 400 mg dos kan inte vara mer effektiva än 200 mg dos.

 

Biverkningar

De vanligaste biverkningarna av Modafin är huvudvärk, övre luftvägsinfektion, illamående, nervositet, ångest och sömnlöshet. Modafinil också kan orsaka allvarliga hudreaktioner, flera organ överkänslighetsreaktioner, högt blodtryck, svimning, psykos, tankar på självmord, och onormala hjärtslag.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.