Provironum

Provironum

Tillverkare: Shering
Modellnummer: 637
Tillgänglighet: I lager
Paket: 25 mg (10 tabletter)
La sustancia: Mesterolon (Proviron)
12.75€

Allmän information om Provironum i Sverige

Proviron är en anti-östrogen drog, som är syntetiska karaktär och anses vara en oralt effektiv androgen av DHT. Det är i princip används för behandling av störningar som skapas i den mänskliga kroppen på grund av brist på manliga könet hormoner. Proviron är också känd som androgen mesterolon (1 metyl-dihydrotestosteron). Det visar inte anabola egenskaper, men det ger ändå många positiva resultat. Även om det inte kan hjälpa till att öka den nivå av testosteron fortfarande att det är mycket effektivt för att eliminera de brister som orsakas av låga nivåer av testosteron. Proviron resulterar i återhämtning från dåligt minne, störningar av libido och potens, brist på koncentration och irritabilitet. Det resultat i behandling av sexuell dysfunktion och ökar spermieantalet.

Ett antal män visar oförmåga eller nedsatt sexuell intresse efter att ha tagit några steroid behandling. Proviron är oftast tas bara efter avbruten steroid behandling för att det minskar dessa risker hos män. En annan betydande användning av Proviron är att det hämmar aromatisation av anabolics. På detta sätt på ett indirekt sätt, även Proviron undviker vätskeansamling i kroppen. Proviron är ett godkänt läkemedel för behandling av minskande fysisk aktivitet, styrka störningar, infertilitet och hypogonadism.

 

Dos

Den effektiva dosen av Proviron är 10-30 mg/dag, men det kan variera beroende på individuella kroppens behov. eller månader. För fullständig hämning av östrogen, en kombination av Proviron med Nolvadex är effektiv. Om du missade en dos av Proviron, ta inte två doser nästa gång, eftersom det kan orsaka toxicitet i levern – är det bara att fortsätta med nästa dos vid rätt tid.

Finns det några biverkningar av Proviron, såsom stora biverkningar av levertoxicitet, (oftast vid höga doser). Det har förekommit rapporter om förhöjda blodtrycket hos vissa personer. Det kan också orsaka problem i prostata, därför, om du är en tagare av Proviron då får man en regelbunden kontroll av din prostata. I allmänhet, Proviron inte orsaka många biverkningar, och de som orsakas av det kan övervinnas med hjälp av läkare.

 

Före användning:

Innan du börjar ta Proviron, kan din läkare kommer att göra en undersökning av prostata. Din läkare kommer också att notera din familj sjukdomshistoria och utföra andra tester inklusive blodprov.

Tala om för din läkare om du:

 • har hjärtproblem
 • har nedsatt njurfunktion
 • lider av högt blodtryck
 • lider av migrän
 • har epilepsi
 • har diabetes
 • har porfyri, en sällsynt nedbrytande sjukdom

Tala om för din läkare om du tar några andra läkemedel, inklusive de som du kan köpa utan recept från apotek, snabbköp eller hälsokostbutik.

Vissa läkemedel kan påverka hur andra arbetar. Din läkare eller apotekspersonal kommer att kunna tala om för dig vad du ska göra när du tar Proviron med andra läkemedel.

Vissa läkemedel kan störa absorptionen av Proviron. Dessa läkemedel inkluderar: Fenobarbital, Fenytoin.

Proviron kan störa absorptionen av följande läkemedel: Ciklosporin, Antidiabetics, Tyroxin, Blodförtunnande medel som warfarin.

Ta inte Proviron om du:

 • har en allergi till mesterolon eller några av ingredienserna i Proviron
 • har cancer i prostata
 • har tidigare eller befintliga levertumörer
 • har höga nivåer av kalcium i blodet

Ta inte Proviron efter utgångsdatumet som finns på förpackningen.

 

Hur att använda Proviron:

Hur mycket du ska ta
Din läkare eller farmaceut informerar dig om hur mycket och hur ofta du ska ta Proviron. För Proviron för att fungera på bästa sätt är det mycket viktigt att ta Proviron exakt så som din läkare säger till dig. Du bör inte överskrider den rekommenderade dos din läkare har ordinerat dig.

Hur man tar det
Svälj tabletten hel med ett glas vatten eller annan vätska. Tugga inte tabletterna.

När du ska ta det
I allmänhet inledande behandlingen består av 1-2 tabletter tre gånger per dag vilket kan vara nedsatt efter några månader.

Om du glömmer att ta det
Om det nästan är dags för din nästa dos, hoppa över den dos du missat och ta din nästa dos när du tänkt. Annars, ta den så snart du kommer ihåg, och sedan gå tillbaka för att ta med det som du normalt skulle. Ta inte dubbel dos för att kompensera för den dos du missat. Om du inte är säker på vad du ska göra, fråga din läkare eller apotekspersonal. Om du har problem att komma ihåg när du ska ta din medicin, fråga din apotekare för lite tips.

Om du tar för mycket (överdosering)
Omedelbart telefon med din läkare eller giftinformationscentralen för, eller gå till akutmottagningen på närmaste sjukhus om du tror att du eller någon annan har tagit för mycket Proviron. Gör detta även om det inte finns några tecken på obehag eller förgiftning. Du kan behöva akut medicinsk vård.

 

När du använder Proviron:

Din läkare kommer att utföra regelbundna undersökningar av prostatan. I sällsynta fall har godartade och ännu mer sällsynta fall cancerceller lever tumörer ledande i enstaka fall till livshotande blödningar i magen har observerats efter användning av hormonella ämnen såsom den som finns i Proviron. Tala om för din läkare om du har några ovanliga buken klagomål som inte försvinner inom en kort tid.

Ge inte din Proviron tabletter till någon annan, även om de har samma villkor som du.

 

Proviron biverkningar i Sverige​:

Tala om för din läkare eller apotekspersonal så snart som möjligt om du inte mår bra när du tar Proviron.

 

Tala om för din läkare om du märker något av följande:

 • huvudvärk
 • smärta i levern området
 • symtomen av en förstorad prostata såsom förändringar i urinering, blod i urinen eller ejakulat
 • smärta i nedre ryggen eller magen
 • smärta i bäckenområdet
 • förlust av aptit
 • oförklarlig viktminskning
 • depression
 • aggressivitet
 • acne
 • hirsutism

Om frekvent eller långvarig erektion att inträffa, kan läkaren minska dosen eller avbryta behandlingen för att undvika skada på penis.

Andra biverkningar som inte nämns ovan kan också förekomma hos vissa patienter. Tala om för din läkare om du märker något annat som gör att du mår dåligt.

Bli inte orolig av denna lista av möjliga biverkningar. Du kan inte uppleva någon av dem.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.