Winstrol Oral (Stanozolol) 50

Winstrol Oral (Stanozolol) 50

Tillverkare: Dragon Pharma
Modellnummer: 701
Tillgänglighet: I lager
Paket: 50 mg (100 tabletter)
La sustancia: Oral Stanozolol (Winstrol)
104.32€

Winstrol till salu i vår butik av Dragon Pharma är baserad på den aktiva ingrediensen stanozolol. Det är det bästa läkemedlet för torkning, muskeltillväxt och styrka under lågsäsong och före tävlingar. Winstrol är lämpligt för professionella, amatöridrottare och kvinnor. Det gör det möjligt för idrottare med låga fettdepåer att få muskelmassa och explosiv styrka.

Egenskaper och effekter av stanozolol

Winstrol är en mycket säker steroid, vilket är anledningen till att det är ett populärt läkemedel. Andra fördelar är bland annat:

  • Eliminerar vatten och fett
  • Ökar och bevarar muskelmassan om du följer en strikt diet och kombinerar den med Turinabol
  • Ger muskelavskiljning och vaskularitet
  • Produkten förstärker effekterna av andra AAS

Stanozolol av Dragon Pharma har många fördelar och nästan inga biverkningar. Det aromatiserar inte och orsakar inte gynekomastia. Det är inte nödvändigt att ta aromatashämmare i en enskild cykel, men vi rekommenderar dem starkt om du tar en testosteroncykel.

Hur man tar Winstrol piller

Varje förpackning med Winstrol av Dragon Pharma innehåller 100 tabletter med 50 mg vardera. Fördelen med tablettformen är att den är säkrare när det gäller den androgena effekten och att det är lättare för kvinnor att kontrollera dosen.

Män delar upp en dos på 50-100 mg per dag i tre doser, medan kvinnor tar en dos på högst 5-10 mg per dag i två doser. Stanozolol har en omedelbar effekt som varar i 8 timmar. För postcyklisk behandling kan du köpa Clomid på vår webbplats. Den kan tas två dagar efter en 8-veckorscykel.

 

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.