Oxymeprime

Oxymeprime

Tillverkare: Eminence Labs
Modellnummer: 504
Tillgänglighet: Out Of Stock
Paket: 50 mg (50 tabletter)
La sustancia: Oxymetolon (Anadrol)
34.00€

Allmän information om Oxymeprime i Sverige

OXYMEPRIME är populärt eftersom det är den produkt som kommer att få dig att växa snabbast och vinna styrka snabbast. Det har den starkaste anabola effekten av alla orala steroider finns.

OXYMEPRIME i Sverige anses av många vara den mest kraftfulla steroid finns eftersom dess syfte är att lägga till storlek och styrka. Den Oxymetolon hormon ger enorma vinster i styrka och storlek på kort tid om du får i dig tillräckligt med kalorier och slå på gym. OXYMEPRIME används ofta i början av en steroid cykeln som ett sätt att kick starta cykeln som gör att hormonet för att fungera som resten av steroider för att bygga upp i kroppen. Kroppsbyggare ofta kommer att använda det under en 4 veckors period för att deras ursprungliga fyllnadsmedel fas. Denna steroid leder till vätskeretention, men för användarna är ofta liten betydelse. Du kommer att känna dig större och starkare på OXYMEPRIME än någon steroid du sannolikt kommer att passera. Med hjälp av OXYMEPRIME kan lägga till både styrka och storlek, och är fortfarande populära för sammanslagningar av mindre säsongen behov och kommer sällan att hitta någon som är besviken.

OXYMEPRIME har varit tillgänglig trots kontroverser och har funnit en ny användning i behandling av HIV-wasting syndrome.

 

Dosering och administrering

50-100 mg dagligen

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.