Oxa-Max

Oxa-Max

Tillverkare: Maxtreme
Modellnummer: 523a
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 mg (100 tabletter)
La sustancia: Oxandrolon (Anavar)
94.89€

Allmän information om Oxa-Max i Sverige

Oxa-Max med Maxtreme Pharma är en oral steroid som innehåller 10 mg av hormonet Oxandrolon.

Oxa-Max (Oxandrolone) i Sverige anses vara en av de mildaste steroider som det är. Det är milt anabola och måttligt androgen. Även om det är ett C-17 oralt, Oxa-Max fortfarande har en minimal effekt på levern värden även vid högre doser. Oxa-Max (Oxandrolone) är också inte känt av bodybuilders som steroid för stora massan av kapital. Snarare, den massa som vunnits av Oxa-Max (Oxandrolone) kommer att vara kvalitet vinst, och vinster som sannolikt kommer att hållas efter steroid är inte längre används. Användare av Oxa-Max ofta notera en mycket bra ökning i styrka.

På grund av dess extremt mild natur, Oxa-Max är också en av de mest populära steroider bland kvinnliga kroppsbyggare. Oxa-Max har också visat sig i studier att faktiskt minska kroppsfett under användning, vilket gör det till ett utmärkt val för bodybuilders som är i styckning fas av sin utbildning.

Oxa-Max (Oxandrolone) i Sverige är också mycket mild när det kommer till att stänga av kroppens förmåga att producera testosteron, vilket gör det till ett utmärkt val för den som söker att "bro" mellan cykler medan låta kroppen återhämta sig. De som ser till stacken Oxa-Max (Oxandrolone) med något får valde en låg dos av testosteron med det att göra.

 

Dos

Klart, Oxa-Max (Oxandrolone) är en stor runt steroid. Manliga bodybuilders använder oftast en Oxa-Max i doser av 50-100mg per dag i 6-12wks. Oxandrolone har en relativt kort halveringstid på ca 8 timmar. Så man kan välja att dela doser under dagen för att hålla blodet så stabil som möjligt. Kvinnor bodybuilders typiskt hitta en dos av 2,5-10mgs av Oxa-Max för att vara effektiva för att främja muskeltillväxt och styrka utan stor risk för biverkningar.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.