Max-Drol

Max-Drol

Tillverkare: Maxtreme
Modellnummer: 526a
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 mg (100 tabletter)
La sustancia: Oxymetolon (Anadrol)
94.89€

Allmän information om Max-Drol i Sverige

Icke-t-pro-anabola komplexa prohormon som har skapats för idrottare som vill öka i styrka, muskelmassa av kapital och birger pumpar och hårdare muskler. Allt detta och mycket lite vatten retention. Deca-Drol Max inte aromatize, så det kommer att göra en mycket torrare cykel än du får användas till. Detta innebär mycket mindre vätskeretention. Och till skillnad från många andra prohormones, denna produkt kan öka din sexlust!

 

Fördelar

Förbättrad Styrka
Öka i muskelmassa Av
Förbättrad Hårdhet
Förbättrad Vaskularitet
Större Pumpar

 

Varför Försöker Deca-Drol Maxx?

Icke-Metylerat
"Våt" Mass Gainer
Icke-aromatizing (inte konvertera till östrogen)
Kan användas som en del av fyllnadsmedel eller lean sammanslagningen cykler
Kan vara staplade med andra pro-anabola föreningar

 

Vägbeskrivning

Ta en kapsel av Deca Drol Max 1-3 gånger per dag. Sprida doserar jämnt under hela dagen. Använda i cykler av 4 till 6 veckor. Se till att ta minst 6 till 8 veckor ledigt mellan dina cykler.

 

Varningar och Biverkningar i Sverige

Överskrid inte den rekommenderade dosen eller varaktighet. Denna produkt bör endast användas av friska vuxna som är minst 21 år gammal. Gör ingen användning om du är gravid eller ammar, eller om du är i riskzonen för, eller som behandlas för diabetes, problem med levern eller högt blodtryck. Rådfråga din läkare innan du använder någon av kosttillskott.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.