Tretizen 10

Tretizen 10

Tillverkare: Zenlabs
Modellnummer: 662
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 mg (10 kapslar)
La sustancia: Isotretinoin (Accutane)
3.83€

Allmän information om Tretizen 10 i Sverige

Isotretinoin tillhör en grupp av läkemedel som kallas retinoider. Den retinoider att fungera genom att minska mängden av oljig substans (dvs sebum) som gjorts av körtlar i huden, minska bakterier, minskar inflammation och öppnar tilltäppta porer.

Tretizen (Isotretinoin) i Sverige används för att behandla svår akne. Det finns många olika typer av läkemedel används för att behandla akne. Tretizen används för mer allvarliga fall som är resistenta mot andra behandlingar. Det minskar mängden olja som släpps av olja körtlar i huden och hjälper huden att förnya sig själv snabbare. Tretizen används för att behandla svår nodulär akne. Tretizen ges vanligen efter andra akne läkemedel eller antibiotika har prövats utan att framgångsrik behandling av symtom.

Ta Tretizen precis som ordinerats av din läkare. Ta inte i större eller mindre belopp eller för längre tid än rekommenderas. Följ anvisningarna på ditt recept etiketten. Varje recept av Tretizen (Isotretinoin) måste fyllas inom 7 dagar från det datum som det ordinerats av din läkare. Du kommer att få mer än en 30-dagars leverans av Tretizen (Isotretinoin) på en gång.

Ta alltid Tretizen (Isotretinoin) med ett fullt glas vatten för att förhindra kapseln från smältande i matstrupen (livsmedel pipe), som orsakar irritation. Inte tugga eller suga på kapseln. Svälj det så snabbt som möjligt. Ta Isotretinoin med mat eller mjölk. Ta Tretizen (Isotretinoin) för hela den tid som föreskrivs av din läkare. Din akne kan tyckas att bli värre först, men sedan ska börja för att förbättra. För att vara säker på Tretizen (Isotretinoin) inte orsakar skadliga effekter, ditt blod kan behöva testas ofta. Din leverfunktion kan också behöva testas. Besök din läkare regelbundet.

 

Biverkningar i Sverige​:

  • ledvärk, ryggont,
  • känslan yr, dåsig eller nervös;
  • torra läppar, mun, näsa, eller något av skinn, eller
  • sprickbildning eller flagnande hud, klåda, hudutslag, förändringar i naglarna eller tånaglar.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.