Doxee

Doxee

Tillverkare: Alto
Modellnummer: 670
Tillgänglighet: I lager
Paket: 100mg (30 kapslar)
La sustancia: Doxycyklin
10.66€

Allmän information om Doxee i Sverige

Doxycyline är en syntetisk brett spektrum antibiotikum som härrör från tetracyklin och används för att behandla många olika bakterieinfektioner, såsom infektioner i urinvägarna, akne, gonorré, chlamydiosis, parodontit (sjukdomar i tandköttet), blemmor, finnar och akne-liknande skador som orsakas av rosacea.

 

Dosering och vägbeskrivning

Detta läkemedel i Sverige bör tas efter en måltid med ett stort glas vatten för att minska irritation i matstrupen. Daglig dos ska tas som en engångsdos eller uppdelad i två (12 timmar mellan varje). Ta det inte i större mängder eller fortsätta att ta det efter den administrerade period. Vissa märken av denna medicin kan inte användas med mejeriprodukter. Inte krossa, bryta eller öppna en fördröjd frisättning kapsel, äta p-piller hela. Om det är en oral suspension skaka den före användning och åtgärd med särskild mätning sked. Aldrig ta detta läkemedel om det har gått ut eftersom det kan skada dina njurar.

 

Försiktighetsåtgärder

Användning av Doxycyklin under tillväxt av tänder kan resultera i permanent färgförändring. Infektioner orsakade av staphylococcus, Escherichia, Shigella, är möjlig endast efter känslighet för läkemedel är bestämd. Undvika exponering av kroppen för långvarig UV-strålning under behandling och 4-5 dagar efter det. Om lång behandling med detta läkemedel är föreskriven regelbunden övervakning av perifert blod cell innehåll, leverfunktion tester och bestämning av kväve och urea i serum.

 

Kontraindikationer

Överkänslighet mot Doxycyklin och tetracykliner, graviditet (andra halvan av terminen), amning, linda (för barn yngre än 9 år.o.), leukopeni, porfyri, svår leversvikt.

 

Möjliga biverkningar i Sverige

Biverkningar som orsakas av Doxycyklin kan visas som huvudvärk, yrsel, dimsyn, feber, frossa, kroppen värker, röda hudutslag, blek eller gulnade hud, mörk urin, svår smärta i övre delen av magen, förlust av aptit, gulsot, lätt blåmärken eller blödningar. Kontakta din läkare om du upplever svåra effekter som anges ovan.

 

Läkemedelsinteraktion

Samtidig administrering med aluminium, magnesium eller kalcium bygger antacida rekommenderas inte som Doxycyline absorption kanske slowered. Mineraler (såsom kalcium eller järn) eller med vismut subsalicylate har samma effekt. Doxycyklin är rapporterade att öka aktiviteten av warfarin. Fenytoin (Dilantin), karbamazepin (Tegretol), och barbiturater (såsom fenobarbital) kan öka ämnesomsättningen av Doxycyklin.

 

Glömda dosen

Ta aldrig en dubbel dos av denna medicin. Om det nästan är dags för nästa dos bara hoppa över den missade delen och fortsätter att ta medicinen enligt schemat.

 

Överdos

Vid allvarliga och ihållande illamående, kräkningar och diarré kontakta din läkare.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.