Azab 100

Azab 100

Tillverkare: Parth
Modellnummer: 676
Tillgänglighet: I lager
Paket: 100 mg (3 tabletter)
La sustancia: Azitromycin
5.33€

Allmän information om Azab i Sverige

Azab är en makrolid antibiotika för att behandla infektioner i övre och låg andningsorganen, särskilt öroninflammation, lunginflammation.

Azab innehåller azitromycin dihydrat motsvarande 600 mg azitromycin. De innehåller också följande inaktiva innehållsämnen: dibasiskt kalciumfosfat vattenfri, pregelatiniserad stärkelse, natrium croscarmellose, magnesium stearate, sodium lauryl sulfate och en vattenbaserad film päls som består av hypromellose, titandioxid, laktos och triacetin.

 

Försiktighetsåtgärder:

Det finns inga bevis om Azab påverkar ett ofött barn eller utsöndrar i bröstmjölk. Detta läkemedel bör användas till gravida och ammande kvinnor endast om förväntade nyttan har företräde framför potentiella risken för barnet.

 

Kontraindikationer:

Överkänslighet mot Azab och relaterade läkemedel såsom azitromycin eller erytromycin.

 

Biverkningar i Sverige​:

Bland biverkningar kan vara diarré eller lös avföring, illamående, buksmärtor och kräkningar, ojämna hjärtslag, aptitlöshet, mörk urin, lera-färgad avföring, gulsot, feber, hudutslag, röd hud, huvudvärk. Du ska ringa din läkare och informera om sådana symptom eller få omedelbar läkarvård.

 

Läkemedelsinteraktion:

Azab rekommenderas inte att ta med aluminium - eller magnesium - baserade antacida, till exempel Mylanta eller Maalox eftersom de minskar dess absorption i tarmen.

 

Glömda dosen:

Ta den missade dosen när du kommer ihåg. Om det nästan är dags för nästa intaget bara hoppa över den och gå tillbaka till ditt schema.

 

Överdosering:

Symtom på överdosering i Sverige kan uppträda som illamående, kräkningar, diarre, och magen obehag. I detta fall leta efter omedelbar läkarvård.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.