Thyro3

Thyro3

Tillverkare: Alpha Pharma
Modellnummer: 571
Tillgänglighet: I lager
Paket: 25mcg (30 tabletter)
La sustancia: Liotyronin (T3)
12.42€

Thyro3 är varumärket för Liothyronine Sodium som säljs i vår butik av Alpha Pharma. Det är inte en anabolisk steroid, utan ett sköldkörtelhormon. Medicinskt används den vid sköldkörtelrubbningar, fetma, metaboliska störningar och trötthet. Mer specifikt är det en läkemedelsformel tillverkad av naturligt sköldkörtelhormon, triiodtyronin (T3).

T3 (liothyronin) kan användas effektivt för medicinska ändamål eller inom idrotten. Den har ett brett spektrum av aktivitet, inklusive fettförbrännande egenskaper och hög absorption efter snabb aktivitetstillämpning (effekterna märks inom de första dagarna).

Effekter av Liothyronine

Styrkeidrottare använder aktivt Liothyronine Sodium för att öka ämnesomsättningen och stödja fettnedbrytningen i kroppen. T3 från Alpha Pharma påskyndar ämnesomsättningen. Resultatet är ökad cellulär aktivitet, vilket leder till snabbare bearbetning av kolhydrater, fetter och proteiner. Denna produkt är mycket populär bland idrottare, eftersom den hjälper till att bränna överflödigt fett i kroppen. När du förbereder dig för en tävling kan du med hjälp av T3 avsevärt minska mängden fett i kroppen utan att minska mängden kalorier som du äter.

Hur man tar T3-piller

Lyothyronin bör användas med försiktighet. Om du tar det under lång tid kan det orsaka problem med sköldkörteln. Den maximala användningstiden är 6 veckor. Denna period får inte överskridas. Doseringen av T3 bör gradvis ökas och sedan minskas under cykeln. Den rekommenderade startdosen av T3 är till exempel 25 mcg (1 tablett) per dag, öka dosen med 1 tablett var tredje dag tills du når en maximal dos på 100 mcg (4 tabletter) per dag, minska sedan dosen på samma sätt tills den sjunker till 25 mcg. Genom att ta läkemedlet på detta sätt säkerställs att kroppen vänjer sig vid den extra mängden hormon.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.