Lasix

Lasix

Tillverkare: Lasitan
Modellnummer: 635
Tillgänglighet: I lager
Paket: 40mg (15 p-piller)
La sustancia: Furosemid (Lasix)
3.82€

Allmän information om Lasix i Sverige

Furosemid även känd som generiska Lasix, eller Diural, Urex och Salix, som är ett loop-diuretikum läkemedel som används för att behandla ödem och högt blodtryck, nedsatt njurfunktion, nefrotiskt syndrom, och ibland kronisk njursjukdom (hypoalbuminemi), och andra sjukdomar, som är förknippade med fluid build-up. Det finns flera former av Furosemid medicinering: du kan köpa Lasix vatten piller Kanada, eller så kan du beställa en intravenös lösning i Lasix apotek. Samtidigt som p-piller träda i kraft inom ungefär en timme efter intag, intravenös injektion gör det att fungera efter 5 minuter eller så. Verkningsmekanism Furosemid är baserade på hämning av Na-K-2 cl symporter i slingan av Henle, vilket blockerar gratis vatten avslut. Med andra ord, Lasix minskar reabsorption av natrium i kroppen.

 

Användning och Indikationer

Lasix är ett loop-diuretikum (vatten p-piller) som hindrar kroppen från att absorbera för mycket salt, så salta att i stället skickas med i din urin.

Lasix behandlar vätskeansamling i kroppen (ödem) hos personer med kronisk hjärtsvikt, leversjukdom eller njursjukdom som nefrotiskt syndrom. Detta läkemedel används också för att behandla högt blodtryck (hypertoni).

Som andra loop-diuretika Lasix verkar genom att hämma Na-K-2 cl symporter i den tjocka stigande delen av loop of Henle. Åtgärder på den distala tubuli är oberoende av någon hämmande effekt på carbonic anhydrase eller aldosteron, det avskaffas även corticomedullary osmotisk gradient och block negativa såväl som positiva kostnadsfritt vatten avslut. På grund av det stora NaCl absorptionsförmåga av Loop of Henle, diures är inte begränsad av utvecklingen av acidos, som det är med karbanhydrashämmare.

 

Säker användning och en allmän vägledning

Ta detta läkemedel exakt som det var ordinerats åt dig. Ta inte medicinen i större mängder, eller ta det för längre tid än vad som rekommenderas av din läkare. Följ anvisningarna på ditt recept etiketten. Åtgärd flytande medicin med en speciell dos-mätning sked eller kopp, inte en vanlig matsked. Om du inte har ett dos-mätning enhet, fråga din apotekare för en.

Lasix gör dig kissa oftare och man blir lätt uttorkad. Följ din läkares anvisningar om hur du använder kaliumtillägg eller få i sig tillräckligt med salt och kalium i kosten.

Om du behandlas för högt blodtryck, fortsätta använda Lasix även om du känner dig bra. Högt blodtryck har ofta inga symptom.

Butik Lasix i rumstemperatur borta från värme, ljus och fukt. Lasix flytande medicin bör användas inom 60 till 90 dagar efter det flaskan öppnats. Fråga apotekspersonalen hur många dagar din medicin är bra för. Kasta bort alla oanvända medel likvida efter att tiden har passerat.

 

Försiktighetsåtgärder och risker

Innan du köp Lasix, berätta för din läkare om du har en njursjukdom, leversjukdom, gikt, lupus, diabetes eller en allergi mot sulfapreparat. Undvik att bli uttorkad. Följ din läkares instruktioner om typ och mängd av vätskor bör du dricka medan du tar denna medicin.

Undvik exponering för solljus eller artificiella UV-strålar (sollampor eller solarier). Lasix kan göra huden mer känslig för solljus och solbränna kan uppstå.

Få akut medicinsk hjälp om du har något av dessa tecken på en allergisk reaktion: nässelutslag, andningssvårigheter, svullnad av ditt ansikte, läppar, tunga eller svalg. Sluta använda Lasix och ring din läkare omedelbart om du har något av dessa allvarliga biverkningar:

muntorrhet, törst, illamående, kräkningar;
svaghetskänsla, dåsighet, rastlös, eller light-headed;
snabb eller ojämn hjärtrytm,
muskelvärk eller svaghet;
kissar mindre än vanligt eller inte alls.
lätt blåmärken eller blödningar, ovanlig svaghet;
en röd, blåsor, fjällande hud utslag;
hörselnedsättning, eller
illamående, magont, låg feber, förlorade aptiten, mörk urin, lera-färgad avföring, gulsot (gulfärgning av hud eller ögon).

 

Biverkningar av Lasix i Sverige

På grund av den relativt säker och effektiv mekanism för åtgärd av loop-diuretika, särskilt den generiska Lasix, patienter kan köpa Lasix utan recept över natten leverans och använda den på sin egen. Dock, ett samråd med en läkare rekommenderas för att justera rätt Lasix dosering till den enskilda patientens behov. I fall av överdosering, få biverkningar kan visa sig som följande symtom: lågt blodtryck (hypotension), känslighet för solljus, ringningar i öronen, och även hörselnedsättning i händelse av en allvarlig överdos. Eventuellt felaktig användning av Furosemid kan leda till hyperurikemi vilket resulterar i gikt. Sällan, patienter som köpa Furosemid nätet få in i ett tillstånd av hyperglykemi.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.