Frusenex

Frusenex

Tillverkare: Geno
Modellnummer: 679
Tillgänglighet: I lager
Paket: 40mg (10 tabletter)
La sustancia: Furosemid (Lasix)
2.87€

Allmän information om Frusenex i Sverige

Furosemid är ett diuretikum läkemedel som anges för att kontrollera salt absorption potential av kroppen. Varumärket formulering av medicinering går under namnet Lasix. Generiska läkemedel upptäcktes år 1962, och är off-white i färg, delvis lösligt i alkohol och minst löslig i vatten. Både varumärke och generiska formuleringar av läkemedel är strikt avsett för oral administrering och kommer i dosering styrkorna 20 mg, 40 mg och 80 mg. Den inaktiva medicinska komponenter i medicin är magnesiumstearat, kolloidal kiseldioxid NF, talk USP, stärkelse NF och laktosmonohydrat NF.

 

Medicinsk Användning

Furosemid används i Sverige för att behandla njursjukdom, lever sjukdomar, och hjärtsvikt som den resulterande effekten av överflödig vätska byggs upp. Den medicinering kan också användas för att effektivt behandla högt blodtryck skick. För akut bruk, det kan injiceras i venerna, annars bör bara tas genom munnen. Vid administrering av intravenöst, medicineringen börjar reagera på fem minuter, medan genom mun positiva effekter kan märkas under ca en timmes tid.

 

Dosering Guide

Ta medicin i läkare ordinerade dosen styrka är mycket viktigt så att uppleva positiva effekter av medicineringen.

Ändra inte dosen på din egen kompetens. Denna medicin som när den tas i ökad dos kan leda till hörselnedsättning. De tar den flytande formulering bör mäta vätska genom dos-mätning sked eller kopp som kommer tillsammans med medicin.

Med hjälp av Furosemid ökar behov av att kissa ofta och därigenom göra en person helt uttorkad. Den flytande varianten av läkemedlet bör användas med två till tre månader från dagen för öppnandet av läkemedel.

 

Biverkningar

Den sannolika biverkningar som orsakas av användning av Furosemid är omfattande. Allvarliga biverkningar är mörk urin, avföring, gulsot, klåda, lera-färgad avföring, förlust av aptit, smärta i övre magen, domningar, värk i kroppen, plötslig förlust av vikt, snabb viktökning, svullnad, smärta i bröstet, extrem hosta och feber, huden blir blek, koncentrations problem, onormal blödning, förvirrade känslor, obehag i ben, svaghet i muskler, sammandragning av muskler, och hyperaktiva reflexer. Andra biverkningar är mindre allvarlig karaktär.

 

Interaktion med andra läkemedel i Sverige

Furosemid samverkar med en lång lista av läkemedel. De är ciklosporin, litium, cisplatin, fenytoin, metotrexat, antibiotika som cefdinir, cefuroxim, amikacin enligt, kanamycin, gentamicin, tobramycin och cefalexin. Blodtryck läkemedel som kan interagera med läkemedel är valsartan, benazepril, ramipril, enalapril, amiodaron, losartan , olmesartan. Läkemedel som omfattas av de kategorier av steroider, salicylater och laxerande också interagera med läkemedel enormt. I de flesta fall, interaktion med andra läkemedel förbli den samma för både varumärke och generiska varianter av medicin.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.